ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Θεσσαλονίκη   30/ 09 /2022 

    Το ΔΣ του Σωματείου μας ανακοινώνει την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης  των μελών του Σωματείου μας με θέμα ημερήσιας διάταξης την ενημέρωση των μελών μας για τις συνδικαλιστικές ενέργειες στις οποίες έχει μέχρι σήμερα προβεί το Σωματείο μας και τη λήψη απόφασης για την περαιτέρω δικαστική διεκδίκηση των αιτημάτων μας, και καλεί τα μέλη μας να παραστούν.

    Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα την Κυριακή 23/10/2022 και ώρα 9:00 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη, στο Αμφιθέατρο του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και επί της οδού Αλεξάνδρου Συμεωνίδη 2 και σε αυτήν θα συμμετέχουν, σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου μας, όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας.

    Για το σκοπό αυτό καλούμε όλα τα μέλη μας να τακτοποιήσουν εγκαίρως τις εισφορές τους. Σημειώνεται ότι θα δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής στη Γενική συνέλευση και μέσω ψηφιακής πλατφόρμας και για το σκοπό αυτό θα αποστείλουμε εγκαίρως με προσωπικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε όλα τα μέλη μας σχετικό ηλεκτρονικό σύνδεσμο.

Το ΔΣ του Σωματείου

Ο πρόεδρος

ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Ο Γενικός Γραμματέας

ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

Η πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης σε pdf

 

 

ΣΩΠΑ - ΠΕΔΥ

Το Σωματείο μας υπό την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΕΔΥ (ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε.Δ.Υ.)»  είναι νόμιμα συστημένο από το 2016 Πανελλήνιο Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους (Πληρώματα Ασθενοφόρου,  Οδηγούς, Επικουρικούς, Οδηγούς Ο.Α.Ε.Δ.), που υπηρετούν ως προσωπικό Πληρωμάτων Ασθενοφόρου στα Κέντρα Υγείας και τα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (Π.Π.Ι.) της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όλης της Επικράτειας.

Εγγραφείτε
στο Σωματείο

Ακολουθείστε τα βήματα κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής για να γίνετε μέλος του Σωματείου και επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες και διευκρινίσεις.

Περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ