Επιλέξτε Page

Επικίνδυνη και εσκεμμένη υποβάθμιση των Κέντρων Υγείας σε Πληρώματα Ασθενοφόρων

        Επικίνδυνη και εσκεμμένη υποβάθμιση των Κέντρων Υγείας σε Πληρώματα Ασθενοφόρων

sopa_pedy

Σε πλήρη υποβάθμιση τα κέντρα Υγείας της Χώρας σε Πληρώματα Ασθενοφόρων.

Αυτό αποδεικνύεται από την υπο στελέχωση από Διασώστες και η κάλυψη με επίσημα έγγραφα Διευθυντών με οδηγούς από Δήμους, Πυροσβέστες και ΟΑΕΔ με όλες τις κρίσιμες συνέπειες για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Ο απαρχαιωμένος στόλος των ασθενοφόρων και κάποια ακατάλληλα, εκθέτουν σε κίνδυνο Πληρώματα και ασθενείς. Ασθενοφόρα των Κέντρων Υγείας μεταβιβάζονται στην υπηρεσία του ΕΚΑΒ παρανόμως με την αιτιολογία ότι δεν υπάρχουν Πληρώματα, ενώ τα Κέντρα Υγείας πάσχουν από ασθενοφόρα σε όλες τις ΔΥΠΕ της χώρας σε σχέση με τον συνεχώς ανανεωμένο στόλο του ΕΚΑΒ. Γνωστές μεταφορές ασθενών με πολιτικά οχήματα που καθημερινά βλέπουμε στα ΜΜΕ.
Απουσία συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των Πληρωμάτων στην προ νοσοκομειακή φροντίδα των ασθενών. Σε αντίθεση με τις συνεχείς εκπαιδεύσεις στο ΕΚΑΒ.

Εντολές μετάβασης απο το ΕΚΑΒ σε περιστατικά με μονό Πλήρωμα των Κέντρων Υγείας με ότι συνεπάγεται αυτό για τον ασθενή.

Εντολές από τους εφημερεύοντες Ιατρούς των Κέντρων Υγείας και το ΕΚΑΒ για ασυνόδευτα σοβαρά περιστατικά με μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις προς τα νοσοκομεία.
Βασικές ελλείψεις στον εξοπλισμό των Ασθενοφόρων σε Μόνιτορ και Απινιδωτές.

Ανύπαρκτη προμήθεια στολής εργασίας στους Διασώστες των Κέντρων Υγείας με όποια επικινδυνότητα έχει αυτό στην έκθεση των Πληρωμάτων στον τόπο των συμβάντων. Σε αντίθεση με την Υπηρεσία του ΕΚΑΒ που κάθε χρόνο χορηγεί επίδομα στολής.

Οι Διασώστες δύο ταχυτήτων και η ελλιπής προ νοσοκομειακή φροντίδα στα Κέντρα Υγείας, είναι πραγματικότητα και αποδεκτή απο το ΕΚΑΒ και το Υπουργείο Υγείας.

Δυστυχώς αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζουν τα Πληρώματα Ασθενοφόρων στα Κέντρα Υγείας παρ΄ όλες τις επισημάνσεις του σωματείου μας ΣΩ.Π.Α – Π.Ε.Δ.Υ στο ΕΚΑΒ και στο Υπουργείο Υγείας.
Το σωματείο μας θα συνεχίσει τις προσπάθειες για επικοινωνία με τους εμπλεκόμενους φορείς ΕΚΑΒ και Υπουργείο Υγείας για λύσεις στην Προνοσοκομειακή φροντίδα των περιοχών ευθύνης των Κέντρων Υγείας με όφελος την εξειδικευμένη προνοσοκομειακή φροντίδα προς τον πάσχοντα πολίτη της περιφέρειας.

 

 

somatio-down

Εγγραφές Μελών

Εγγραφές Νέων Μελών

Καλέστε

Οδηγίες σωστής χρήσης ΕΚΑΒ - Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Μάθημα Πολιτισμού

Μάθημα Πολιτισμού

youreurope

Ιστορικό