Επιλέξτε Page

Πλήρωμα Ασθενοφόρου μέσα στα χιόνια για να σωθεί ηλικιωμένη στην Κρήτη

Πυροσβέστες, εναερίτες της ΔΕΗ, αστυνομικοί, ΕΚΑΒίτες, διασώστες… όλοι όσοι “τρέχουν” για εμάς κατά τη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων… είναι αυτοί που τους αξίζει -το λιγότερο- ένα ευχαριστώ.

Διασώστες Κ.Υ

Πολύ δε περισσότερο όταν καλούνται να συνδράμουν σε περιοχές στην ενδοχώρα της Κρήτης, όπου η πρόσβαση είναι δυσκολότερη, ακόμα κι όταν δεν το έχει “στρώσει”.

Η προσπάθεια λοιπόν που καταβάλλεται είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν έχει να κάνεις με κάποιους πόντους χιόνι, όταν έχει αφήσει το ασθενοφόρο στην άκρη του χωριού, όταν είσαι υποχρεωμένος να σύρεις το φορείο μέσα στο χιονισμένο στενό για να σώσεις μία ζωή.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Parakritika.gr, γιατρός και διασώστης από το Κέντρο Υγείας της Αγίας Βαρβάρας στο Ηράκλειο έχουν μεταβεί στη Γέργερη, όπου κλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης σε περιστατικό με ηλικιωμένη που είχε πρόβλημα δύσπνοιας.

Τέλος καλό, όλα καλά, καθώς παρέλαβαν την ηλικιωμένη γυναίκα και την μετέφεραν για να της προσφερθούν οι α’ βοήθειες.

Λίγες εικόνες… χίλιες λέξεις, για εκείνους που με περίσσιο φιλότιμο κρατάνε -όποτε χρειαστεί- τη ζωή μας στα χέρια τους.

προσπάθεια διασωστών στα χιόνια για να σωθεί ηλικιωμένη στην Κρήτη
Σωματείο Πληρωμάτων Ασθενοφόρου banner
σωματειο πληρωματων μελη
σωματειο πεδυ ενημέρωση
ΣΩ.Π.Α – Π.Ε.Δ.Υ  ΣΥΝΔΡΟΜΗ

"Όλες οι ενημερώσεις και οι δράσεις του σωματείου μας άμεσα σε όλους τους συναδέλφους, πληρώματα ασθενοφόρου των Κέντρων Υγείας."

– ΣΩ.Π.Α – Π.Ε.Δ.Υ.

Συμμετοχή Συναδέλφων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφές Μελών

Εγγραφές Νέων Μελών

Καλέστε

εκαβ 166

Μάθημα Πολιτισμού

Μάθημα Πολιτισμού

youreurope

Ιστορικό