Επιλέξτε Page

Πληρώματα Ασθενοφόρου Προμήθεια Στολών 6η Υ.Πε

sopa_pedy

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ύστερα από σχετική επικοινωνία μέλους του ΣΩ.Π.Α – Π.Ε.Δ.Υ με όλα τα Κέντρα Υγείας της 6ης Υ.Πε, της μεγαλύτερης Υ.Πε Πανελλαδικώς, έγινε καταγραφή όλων των συναδέλφων που υπηρετούν σε αυτά:
(Πληρώματα Ασθενοφόρου-Διασώστες, Οδηγοί, Επικουρικοί Οδηγοί, Οδηγοί ΟΑΕΔ & Οδηγοί Δήμου) και απεστάλη κατάσταση με τα νούμερα (όσων επιθυμούσαν) στην αρμόδια υπηρεσία της 6ης Υ.Πε με την ελπίδα αυτή τη φορά να εγκριθεί η προμήθεια των στολών (παντελόνι & μπλουζάκι πιθανότατα).

Η ενέργεια αυτή είναι ανεξάρτητη από το κύριο και πάγιο αίτημα του Σωματείου μας για τη χορήγηση ετήσιου επιδόματος στολής.

Σημειωτέον ότι στην 7η Υ.Πε (ακολουθεί η απόφαση) είναι η τρίτη χρονιά που εγκρίνεται πίστωση για την προμήθεια στολών των συναδέλφων μας στα Κέντρα Υγείας της Κρήτης.
Εν ευθέτω χρόνω θα γίνει προσπάθεια καταγραφής και των συναδέλφων που υπηρετούν και στις υπόλοιπες Υ.Πε, ούτως ώστε το Σωματείο μας να γνωρίζει τον πραγματικό αριθμό των συναδέλφων μας Πανελλαδικώς, για την καλύτερη εκπροσώπηση και διεκδίκηση των αιτημάτων του κλάδου μας.

Η απόφαση της 7η Υ.Πε προμήθεια των στολών

 

6 Σχόλια

 1. Κωνσταντίνος

  Καλησπέρα σας, μπήκα επικουρικός σε ΚΥ της 5ης ΥΠΕ ως πλήρωμα ασθενοφόρου. Δικαιούμαστε στολές από την υπε ή είναι μόνο για τους μόνιμους;

  Απάντηση
  • Πλήρωμα

   Καλημέρα συνάδελφε φυσικά και δικαιούται στολή όλοι και δεν υπάρχει εξαίρεση σε κανένα.

   Απάντηση
 2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Στη 4η Υ.ΠΕ έγινε διαγωνισμός εδώ και 3-4 χρόνια 2-3 φορές και ήταν άγονος. Είμαι 17 χρόνια υπάλληλος και δεν έχω πάρει από την υπηρεσία ούτε κουμπί όχι στολή. ΓΙΩΡΓΟΣ

  Απάντηση
  • αντωνησ

   Συνάδελφε και εδψ στην 2η, λογια – λόγια – λογια, και έχουμε μείνει χρόνια τώρα να αγοράζουμε τα ρούχα, τα ματωμένα, τα σκισμένα, τα λασπωμένα και;
   δεν πρόκειται κ άλλα τόσα χρόνια να περάσουν να δούμε φως, μας εμπαίζουν κανονικότατα, αυτοί οι κύριοι/ες γραφιάδες ..
   ΟΧΙ ρε παιδια δν κάνουμε δουλειά γραφείου, αλλά που να το καταλάβουν, μόνο αν πάθει κάποιος δικός τους κάτι μας θυμούνται

   Απάντηση
 3. Γιωργοσ

  και στην 6η Υ.Πε εγκρίθηκε κονδύλι για στολές, ύστερα από ενέργειες του Σωματείου Πληρωμάτων Ασθενοφόρου, αλλά δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον κανένας προμηθευτής!

  Απάντηση
 4. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Μια άποψη- ιδέα οπότε είναι να πηγαίνουμε στην εργασία μας με παρδαλά πουκάμισα και με ότι ρούχα θέλει ο καθένας μέχρι να συζητηθεί και λυθεί το θέμα. Δεν είμαστε ένστολη εμείς, ότι ρούχα έχουμε θα φοράμε.

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφές Μελών

Εγγραφές Νέων Μελών

Καλέστε

Οδηγίες σωστής χρήσης ΕΚΑΒ - Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Μάθημα Πολιτισμού

Μάθημα Πολιτισμού

youreurope

Ιστορικό