Επιλέξτε Page

Πληρώματα Ασθενοφόρου Προμήθεια Στολών 6η Υ.Πε

sopa_pedy

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ύστερα από σχετική επικοινωνία μέλους του ΣΩ.Π.Α – Π.Ε.Δ.Υ με όλα τα Κέντρα Υγείας της 6ης Υ.Πε, της μεγαλύτερης Υ.Πε Πανελλαδικώς, έγινε καταγραφή όλων των συναδέλφων που υπηρετούν σε αυτά:
(Πληρώματα Ασθενοφόρου-Διασώστες, Οδηγοί, Επικουρικοί Οδηγοί, Οδηγοί ΟΑΕΔ & Οδηγοί Δήμου) και απεστάλη κατάσταση με τα νούμερα (όσων επιθυμούσαν) στην αρμόδια υπηρεσία της 6ης Υ.Πε με την ελπίδα αυτή τη φορά να εγκριθεί η προμήθεια των στολών (παντελόνι & μπλουζάκι πιθανότατα).

Η ενέργεια αυτή είναι ανεξάρτητη από το κύριο και πάγιο αίτημα του Σωματείου μας για τη χορήγηση ετήσιου επιδόματος στολής.

Σημειωτέον ότι στην 7η Υ.Πε (ακολουθεί η απόφαση) είναι η τρίτη χρονιά που εγκρίνεται πίστωση για την προμήθεια στολών των συναδέλφων μας στα Κέντρα Υγείας της Κρήτης.
Εν ευθέτω χρόνω θα γίνει προσπάθεια καταγραφής και των συναδέλφων που υπηρετούν και στις υπόλοιπες Υ.Πε, ούτως ώστε το Σωματείο μας να γνωρίζει τον πραγματικό αριθμό των συναδέλφων μας Πανελλαδικώς, για την καλύτερη εκπροσώπηση και διεκδίκηση των αιτημάτων του κλάδου μας.

Η απόφαση της 7η Υ.Πε προμήθεια των στολών

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφές Μελών

Εγγραφές Νέων Μελών

Καλέστε

εκαβ 166

Μάθημα Πολιτισμού

Μάθημα Πολιτισμού

youreurope

Ιστορικό