Επιλέξτε Page

Προτεινόμενη Εφαρμογή Πρώτων Βοηθειών Lifetime HSS

Το Σωματείο Πληρωμάτων Ασθενοφόρου προτείνει την εφαρμογή: Lifetime HSS

Lifetime HSS εθελοντές-διασώστεςΗ Lifetime HSS έχει αναπτύξει μία εφαρμογή παγκόσμιας καινοτομίας που αφορά την δικτύωση και ειδοποίηση διασωστών σε έκτακτα περιστατικά.

Η Lifetime HSS παρέχει την υπηρεσία ως ένα επιπλέον εφόδιο στους διασώστες. Με την παροχή της υπηρεσίας της Lifetime HSS στους εθελοντές-διασώστες, η Lifetime HSS παρέχει ένα εργαλείο αρωγό σε περίπτωση που κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα έκτακτο περιστατικό.

” Καταχώρησε τον απινιδωτή που διαθέτεις στην εφαρμογή ή την θέση απινιδωτή που γνωρίζεις και ίσως σώσεις και εσύ μια ζωή. Γίνε ένας κρίκος στην αλυσίδα επιβίωσης κάθε ανθρώπου που θα βρεθεί σε έκτακτη κατάσταση και βοήθα έναν εθελοντή-διασώστη να εντοπίσει άμεσα έναν απινιδωτή. Γιατί κάθε λεπτό μετρά

Όπου κι αν βρίσκεσαι με την εφαρμογή της Lifetime HSS μπορείς να καλέσεις βοήθεια με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι, υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης κλήσης τόσο εξειδικευμένης βοήθειας από τον Ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης 112 όσο και από εκπαιδευμένους εθελοντές διασώστες που θα παρέχουν την απαραίτητη βοήθεια μέχρι και να αναλάβει η αρμόδια υπηρεσία.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή; (ποιο είναι το κοινό της εφαρμογής) Η εφαρμογή απευθύνεται τόσο σε απλούς πολίτες που μπορεί να βρίσκονται σε ένα έκτακτο περιστατικό όσο και σε εθελοντές-διασώστες που γνωρίζουν πρώτες βοήθειες. Ειδικότερα για τους εθελοντές-διασώστες παρέχονται εργαλεία που είναι ιδιαίτερα βοηθητικά σε ένα έκτακτο περιστατικό.

Συνοπτικά η εφαρμογή περιλαμβάνει:
  • Ειδοποίηση των εκπαιδευμένων πρώτων βοηθειών με ακριβείς οδηγίες μετάβασης στο περιστατικό αλλά και προβολή ειδικότερων στοιχείων του.
  • Πανελλήνια καταγραφή απινιδωτών, με αναλυτικά στοιχεία και ακριβές στίγμα στον χάρτη.
  • Δωρεάν δικτύωση και άμεση επικοινωνία σε ένα πανελλήνιο δίκτυο πιστοποιημένων ανθρώπων πρώτων βοηθειών.
  • Οδηγίες μετάβασης προς το πλησιέστερο νοσοκομείο.
  • – Σώζει Ζωές – Μειώνει τον χρόνο απόκρισης σε έκτακτα περιστατικά παρέχοντας ακριβής πληροφορίες. Δίνει την δυνατότητα στα κέντρα εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών αλλά και στις εθελοντικές ομάδες να έχουν μια καινοτόμα και χρήσιμη εφαρμογή στο τηλέφωνο τους

Η εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lifetime.fragmenu

Η εφαρμογή απευθύνεται σε απλούς πολίτες (δωρεάν) και σε εθελοντές-διασώστες (απαιτείται ετήσια συνδομή 15€).
Να τονίσουμε ότι η εν λόγω εφαρμογή έχει την υποστήριξη του ΣΩ.Π.Α-Π.Ε.Δ.Υ & είναι Προαιρετική για τα μέλη του.
Εκ του Δ.Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφές Μελών

Εγγραφές Νέων Μελών

Καλέστε

Οδηγίες σωστής χρήσης ΕΚΑΒ - Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Μάθημα Πολιτισμού

Μάθημα Πολιτισμού

youreurope

Ιστορικό