Επιλέξτε Page

ΣΩΠΑ ΠΕΔΥ: Σωτήρια επέμβαση

ΣΩΠΑ ΠΕΔΥ: Σωτήρια επέμβαση

πλήρωμα ασθενοφόρου του Κ.Υ. Κόνιτσας

Σωτήρια επέμβαση από το πλήρωμα ασθενοφόρου του Κ.Υ. Κόνιτσας σε 40χρονο

Σωτήρια αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η άμεση ανταπόκριση του πληρώματος ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Κόνιτσας για έναν 40χρονο με οξύ
έμφραγμα στο ορεινό χωριό Πυρσόγιαννη Κόνιτσας στον Νομό Ιωαννίνων.
Παρότι το ασθενοφόρο κάλυπτε σε άλλο σημείο προγραμματισμένη ελεγχόμενη έκρηξη του Ελληνικού Στρατού, η άμεση ανταπόκριση μετά την κλήση για το περιστατικό
ήταν καταλυτική σε σχέση με τη χιλιομετρική απόσταση που κλήθηκε να διανύσει σε δύσβατη περιοχή για να ανταποκριθεί στο συγκεκριμένο καρδιολογικό περιστατικό.

Παρόλα αυτά το περιστατικό δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο σημείο από την Ιατρό εφημερίας και τον διασώστη και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υείας Κόνιτσας, όπου έγιναν οι προβλεπόμενες ενέργειες.
Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Πανεπιστυημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου και εισήχθη απευθείας στην Μονάδα Εμφραγμάτων με θετική έκβαση και σε χρόνο που πραγματικά ορίζει το πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση καρδιολογικών περιστατικών.
Ευχόμαστε την γρήγορη ανάρρωση του ασθενή.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται το υψηλό επίπεδο κατάρτισης των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας σε συνεργασία με τους Ιατρούς που συνοδεύουν τα περιστατικά.

Γνωρίζοντας πραγματικά την υποβαθμισμένη ποιότητα του στόλου και την έλλειψη βασικών μέσων στον εξοπλισμό των ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας για την αντιμετώπιση των περιστατικών, αποδεικνύετε για άλλη μία φορά η ανάγκη ανανέωσης του στόλου ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας και του εξοπλισμού τους με τα κατάλληλα μέσα και μηχανήματα προνοσοκομειακής φροντίδας προς όφελος των πασχόντων συνανθρώπων μας και περισσότερο η άμεση ένταξή τους σε ενιαίο φορέα διαχείρισης επειγόντων περιστατικών σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελληνικής επικράτειας.

somatio-down

Εγγραφές Μελών

Εγγραφές Νέων Μελών

Καλέστε

Οδηγίες σωστής χρήσης ΕΚΑΒ - Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Μάθημα Πολιτισμού

Μάθημα Πολιτισμού

youreurope

Ιστορικό