Επιλέξτε Page

Τελικά που υπάγονται τα Πληρώματα Ασθενοφόρων

Τελικά που υπάγονται τα Πληρώματα Ασθενοφόρων

Τελικά ποιος θα μας πει που υπάγονται τα Πληρώματα Ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας. Θα βρεθεί κάποιος σε αυτή την χώρα να μας πει αυτός ο πολύπαθος κλάδος των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας από που διοικείται από που παίρνει εντολή μετακίνησης από που συντονίζεται κ.τ.λ. Από τον εκάστοτε διευθυντή τον ιατρό υπηρεσίας ή το ΕΚΑΒ ;

Γιατί ουσιαστικά ενώ ανήκει στην εκάστοτε ΥΠΕ τώρα μας λένε ότι τα προγράμματα υπηρεσίας θα βγαίνουν από το ΕΚΑΒ ουσιαστικά ένας διαφορετικός φορέας. Άλλο ο συντονισμός που σε πολλές περιοχές έχει τα γνωστά προβλήματα για την σωστή διαχείριση του εκάστοτε συμβάντος και άλλο το πρόγραμμα υπηρεσίας με βάση την ανάγκη της κάθε μονάδας υγείας τις άδειες των εργαζομένων και τις λειτουργικές ανάγκες.

Επιτέλους ας το καταλάβουν ότι το ΕΚΑΒ είναι διαφορετική υπηρεσία από τα πληρώματα Ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας με τις γνωστές μειωμένες αποδοχές σε σχέση με τους συναδέλφους του ΕΚΑΒ την ποιοτική υποβάθμιση σε εκπαίδευση κ.τ.λ. Σαν να μας λένε ότι το πρόγραμμα υπηρεσίας του Λιμενικού θα το βγάζει η Πυροσβεστική και επαναλαμβάνω άλλο ο συντονισμός και άλλο το πρόγραμμα της κάθε μονάδας.

Είναι γνωστό τώρα και χρόνια αυτή η ανομοιογένεια των φορέων με τα γνωστά προβλήματα συντονισμού αν και έχουν το ίδιο αντικείμενο. Κανένας δεν παίρνει την πρωτοβουλία για την δημιουργία ενός φορέα διαχείρισης με όλα τα θετικά που απορρέουν για την ορθή έκβαση των συμβάντων .

Η συγκεκριμένη απόφαση το μόνο που έχει να προσφέρει είναι δημιουργία προβλημάτων στην διαχείριση των προγραμμάτων υπηρεσίας και τίποτα περισσότερο.

Ο κλάδος μας όπως έμπρακτα έχει αποδείξει με την εκπροσώπηση από το σωματείο μας ΣΩ.ΠΑ.- Π.Ε.Δ.Υ. έχει το σθένος και την διάθεση να συνεργαστεί με τους εκάστοτε διοικούντες για την εύρυθμη λειτουργία των φορέων μας προς όφελος των συμπολιτών μας .

Ο κλάδος μας εξυπηρετεί το 70% του πληθυσμού της υπαίθρου και δικαιούται να έχει λόγο σε ότι αφορά την εύρυθμη λειτουργία του με γνώμονα πάντα τον συνάνθρωπο μας.

Μοχιανάκης Κωνσταντίνος
Διασώστης Πλήρωμα Ασθενοφόρου Κ.Υ. Χάρακα
Μέλος Δ.Σ. ΣΩ.Π.Α.-ΠΕΔΥ Πανελληνίου Σωματείου Πληρωμάτων Ασθενοφόρων Κέντρων Υγείας

==

parakritika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφές Μελών

Εγγραφές Νέων Μελών

Καλέστε

Οδηγίες σωστής χρήσης ΕΚΑΒ - Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Μάθημα Πολιτισμού

Μάθημα Πολιτισμού

youreurope

Ιστορικό