ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Παρουσία του ΣΩ.Π.Α. – Π.Ε.Δ.Υ. στην Ημέρα Θυσίας και Μνήμης του Διασώστη 2024

Η επίσημη πρόσκληση από το Ε.Κ.Α.Β., για την εκπροσώπηση του κλάδου των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας της Ελληνικής Επικράτειας από το ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε.ΔΥ., ήρθε για ακόμη μία χρονιά.

Η εξαιρετικά τιμητική αυτή πρόσκληση αποτυπώθηκε με την παρουσία μελών του Δ.Σ. του Σωματείου μας την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στην Κεντρική Υπηρεσία του Ε.Κ.Α.Β. , αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στη θεσμοθετημένη εκδήλωση μνήμης για την ημέρα «Θυσίας των πεσόντων συναδέλφων Διασωστών στο καθήκον».

Ήμασταν εκεί ακόμη μια φορά για να τιμήσουμε όλους αυτούς που έδωσαν και τη ζωή τους ως υπέρτατη θυσία για το συνάνθρωπο. Συγκεκριμένα παρέστησαν οι: Θεόδωρος Ρηγόπουλος (Πρόεδρος ΣΩ.Π.Α.-Π Ε.Δ.Υ.) ο οποίος προσφωνήθηκε και κατέθεσε στεφάνι, Χρήστος Παλαιοπάνος (Γεν.Γραμματέας) και Δημήτρης Μαργαρίτης (Ταμίας).

 

 

ΣΩΠΑ - ΠΕΔΥ

Το Σωματείο μας υπό την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΕΔΥ (ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε.Δ.Υ.)»  είναι νόμιμα συστημένο από το 2016 Πανελλήνιο Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους (Πληρώματα Ασθενοφόρου,  Οδηγούς, Επικουρικούς, Οδηγούς Ο.Α.Ε.Δ.), που υπηρετούν ως προσωπικό Πληρωμάτων Ασθενοφόρου στα Κέντρα Υγείας και τα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (Π.Π.Ι.) της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όλης της Επικράτειας.

Εγγραφείτε
στο Σωματείο

Ακολουθείστε τα βήματα κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής για να γίνετε μέλος του Σωματείου και επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες και διευκρινίσεις.

Περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ