ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη

Εκπροσωπώντας για ακόμη μία φορά το σωματείο πληρωμάτων ασθενοφόρων των κέντρων υγείας (ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε..Δ.Υ.), τιμήσαμε με την παρουσία μας ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. στην επίσημη πρόσκληση που λάβαμε και παραβρεθήκαμε για 2η συνεχόμενη χρονιά στο 11ο περιφερειακό συνέδριο ανάπτυξης (Regional Growth Conference) που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Ευκαιρίας δοθείσης είχαμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε και να επαναλάβουμε τονίζοντας για ακόμη μια φορά στη φυσική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα στον κ. Πλεύρη τα ζητήματα που απασχολούν και προβληματίζουν τον κλάδο μας.

Ο ίδιος προσωπικά έχει πλήρη επίγνωση των ζητημάτων που μας αφορούν, καθιστώντας τα στο υπουργείο αντικείμενο συζήτησης προς επίλυση τους. Θα είμαστε παρόντες και σε κάθε ευκαιρία που δίδεται θα επιχειρούμε το καλύτερο δυνατό αναδεικνύοντας τα προβλήματα ως ότου αποκατασταθεί η αδικία που υφίσταται ο κλάδος.

Είμαστε τα Πληρώματα των Ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του ΣΩ.Π.Α.- Π.Ε.Δ.Υ.

ΣΩΠΑ - ΠΕΔΥ

Το Σωματείο μας υπό την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΕΔΥ (ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε.Δ.Υ.)»  είναι νόμιμα συστημένο από το 2016 Πανελλήνιο Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους (Πληρώματα Ασθενοφόρου,  Οδηγούς, Επικουρικούς, Οδηγούς Ο.Α.Ε.Δ.), που υπηρετούν ως προσωπικό Πληρωμάτων Ασθενοφόρου στα Κέντρα Υγείας και τα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (Π.Π.Ι.) της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όλης της Επικράτειας.

Εγγραφείτε
στο Σωματείο

Ακολουθείστε τα βήματα κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής για να γίνετε μέλος του Σωματείου και επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες και διευκρινίσεις.

Περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ