ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνέντευξη του προέδρου του Σωματείου στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΝΕ

Ο πρόεδρος  του Σωματείου Πληρωμάτων Ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε.Δ.Υ. Θεόδωρος Ρηγόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι ONE CHANNEL και στη δημοσιογράφο κ. Βεντούρα, γνωστοποιώντας για ακόμη μια φορά τα ζητήματα που αφορούν το επείγον και τον κλάδο μας σε προνοσοκομειακό πεδίο στην επαρχία.

Οι προσπάθειες δεν σταμάτησαν και θα υπάρξουν και άλλες παρεμβάσεις το επόμενο διάστημα, ωσότου αποκατασταθούν οι αδικίες που υφίσταται ο πολύπαθος κλάδος μας

ΣΩΠΑ - ΠΕΔΥ

Το Σωματείο μας υπό την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΕΔΥ (ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε.Δ.Υ.)»  είναι νόμιμα συστημένο από το 2016 Πανελλήνιο Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους (Πληρώματα Ασθενοφόρου,  Οδηγούς, Επικουρικούς, Οδηγούς Ο.Α.Ε.Δ.), που υπηρετούν ως προσωπικό Πληρωμάτων Ασθενοφόρου στα Κέντρα Υγείας και τα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (Π.Π.Ι.) της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όλης της Επικράτειας.

Εγγραφείτε
στο Σωματείο

Ακολουθείστε τα βήματα κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής για να γίνετε μέλος του Σωματείου και επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες και διευκρινίσεις.

Περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ