ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων

Τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας με ομόφωνη απόφασή του καλεί τα μέλη του να τακτοποιήσουν τις κάθε είδους οικονομικές τους εκκρεμότητες προς το Σωματείο έως την Δευτέρα 17/10/2022, καθώς στο αμέσως επόμενο διάστημα, παράλληλα με τους συνδικαλιστικούς μας αγώνες, θα προχωρήσουμε σε δικαστική διεκδίκηση των εργατικών μας αξιώσεων  ενώπιον των αρμοδίων αρχών και εντός του πλαισίου των σκοπών του Σωματείου μας.

Στο ίδιο ως άνω διάστημα καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο συνάδελφο να εγγραφεί στο Σωματείο μας, προκειμένου να μπορέσει να συμμετάσχει στη συλλογική μας δικαστική προσπάθεια, για την οποία θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις.

Ο Πρόεδρος                                                                              Ο Γενικός Γραμματέας

Ρηγόπουλος Θεόδωρος                                                          Παλαιοπάνος Χρήστος

ΣΩΠΑ - ΠΕΔΥ

Το Σωματείο μας υπό την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΕΔΥ (ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε.Δ.Υ.)»  είναι νόμιμα συστημένο από το 2016 Πανελλήνιο Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους (Πληρώματα Ασθενοφόρου,  Οδηγούς, Επικουρικούς, Οδηγούς Ο.Α.Ε.Δ.), που υπηρετούν ως προσωπικό Πληρωμάτων Ασθενοφόρου στα Κέντρα Υγείας και τα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (Π.Π.Ι.) της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όλης της Επικράτειας.

Εγγραφείτε
στο Σωματείο

Ακολουθείστε τα βήματα κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής για να γίνετε μέλος του Σωματείου και επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες και διευκρινίσεις.

Περισσότερα